SV Sibbe

Voetbalvereniging sinds 1938
Skip navigatie.

Zomerstop! Maar eerst nog even terug blikken op voetbalseizoen 2017 2018.

Voor ons 1ste elftal was het geen gemakkelijk jaar. Waarbij zeker gezegd mag worden dat het verliest van zo'n 9 basisspelers niet op te vangen was. Kwaliteit, blessures, instelling en af en toe geluk waren oorzaken dat er maar 2 wedstrijden werden gewonnen en 1x werd gelijk gespeeld. Toch de complimenten aan de totale selectie dat ze het seizoen netjes hebben uitgespeeld en dat de sfeer bij Suub altijd gezellig blijft.

Totaal 7 punten die werden gepakt na de winterstop en 34x gescoord. Topscoorder werd Rob Van den Hof met 12 doelpunten en runner up Bas Van de Moosdijk met 7 doelpunten.

Sibbe 2 heeft uiteindelijk een geweldig seizoen gespeeld met als eindresultaat een 2de plek op de ranglijst. Helaas werden tijdens de 1ste 5 wedstrijden te veel punten verspeelt om echt mee te doen voor de hoofdprijs. Na de winterstop werd bijna iedere tegenstander verslagen met als hoogte punt de gewonnen uitwedstrijd tegen de uiteindelijk verdiende kampioen Heer 5. Topscoorder werd Sander Lataster met 17 doelpunten en runner up good old Bjorn Herben met 9 doelpunten.

Komend seizoen 2018 2019 zal SV SIBBE met 2 teams gaan spelen in de reserve klasse. Sibbe 1 zal haar thuiswedstrijden spelen om 12:00 uur en Sibbe 2 om 10:00 uur.

Iedereen die graag een balletje wilt voetballen is van harte welkom om komend seizoen bij sv sibbe aan te sluiten. Dus weet je nog iemand laat het ons weten.

Helaas moeten we afscheid nemen van 4 spelers die onze mooie club gaan verlaten. Peter van Soest, Stan Blom en Mika Janssen gaan het proberen bij VV Berg28. Daarnaast zal Tim Hendriks zijn opwachting gaan maken bij RKVVM. Wij wensen natuurlijk deze mannen veel succes bij hun nieuwe club.

Iedereen bedankt voor toch een mooi seizoen en hopelijk zien we ons weer na de zomerstop. Maar eerst zoals beloofd en mooi filmpje van onze Beachtoernooi.

Afgelastingen

Geen afgelastingen