SV Sibbe

Voetbalvereniging sinds 1938
Skip navigatie.

Op woensdagavond 5 september om 20:00 uur houden wij voor alle ouders/begeleiders van een spelend SV Sibbe/SJO Krijtland jeugdlid een informatie bijeenkomst van SV Sibbe/SJO Krijtland jeugdafdeling waarin u praktische informatie zult krijgen over dit najaars seizoen 2018-2019 aangaande voetbal van uw zoon en/of dochter.

Er zal onder andere aandacht besteed worden aan:

- Update Jeugdafdeling SJO Krijtland / SV Sibbe – Algemene update + wat u als ouder/begeleider moet weten, teamindelingen en overzicht van (Sv Sibbe) jeugdleiders per team.
- Vrijwilligerstaken - Wat houdt het in en hoe kan ik mijn bijdrage leveren en hoe wordt dit vastgelegd en verrekend met de contributie?
- Contributie uitleg - Hoe int de penningmeester van SV Sibbe de contributie van uw spelertje?
- AVG - Toestemmingsverklaring - Wat betekent dit voor mij of mijn kind?
- Rondvraag voor ouders/begeleiders

Iedere ouder/begeleider is van harte welkom. Van JO-7 tot en met JO-19.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u deze alvast mailen voorafgaand aan de bijeenkomst zodat deze vraag gegarandeerd behandeld wordt tijdens deze informatie avond.

Ik hoop dat u de tijd en moeite vindt om naar deze bijeenkomst te komen.

Afgelastingen

Geen afgelastingen