SV Sibbe

Voetbalvereniging sinds 1938
Skip navigatie.

Jeugd nieuws

Het is inmiddels ruim twee weken geleden sinds de laatste update over de ontwikkelingen rondom de SJO. Tijd dus voor een nieuwe update!

Onlangs is ook op de basisschool in Sibbe de Sportpas Valkenburg uitgereikt.

Zo net voor de vakantie zat je natuurlijk te denken: wat zal ik te lezen mee nemen op vakantie. Nou, je hoeft niet verder te zoeken want hier is de nieuwsbrief over de samenwerking met RKVVM en Gulpen (hier te downloaden). Dus print hem uit, dan kan je hem lekker gaan lezen voor de caravan op de camping.

Zo kom je alles te weten over waar we staan met de samenwerking en wat we voor komend seizoen gaan doen om de samenwerking te verbeteren.

Veel plezier deze zomer, een goede vakantie en bedenk: op 2 september mogen we de kunstwei weer op.

Er was een braziliaanse temperatuur, een braziliaanse sfeer en bovenal braziliaans zand in overvloed. Alles klaar voor het eerste Sibber beach soccertoernooi. 6 teams uit de omgeving streden mee, waaronder 3 teams van de lokale concurrent Walram.

Ja, jullie zaten al dagen in spanning voor de laptop, ipad of telefoon. Wanneer staan eindelijk de teamindelingen voor komend seizoen op de website? Wel hier staan ze. Vooralsnog is deze lijst alleen voor JO15 spelers en ouder.

De laatste. De laatste wedstrijd in het voorjaarseizoen 2017 en ook de laatste competitie wedstrijd met de huidige spelersgroep en trainers. Nog twee toernooitjes en dan gaat een groot deel van deze groep zich opmaken voor het avontuur bij JO13 en van Diego Deckers wordt afscheid genomen. Zijn talent is niet onopgemerkt gebleven bij de scouts en vanaf komend seizoen speelt hij ook weer in het rood-wit, maar dan van MVV. Diego veel succes en we gaan je zeer zeker missen.

Met trots kan gemeld worden dat geen enkele ploeg in dit voorjaar in staat is geweest om ons thuis op de knieën te krijgen. Ook tegen de goed spelende en sportieve tegenstander RKHBS werden de 3 punten bijgeschreven op het conto van Sibbe/RKVVM. Tegenstander RKHBS was zeker niet de mindere, maar zoals hun trainer aangaf is dat ze vaak geloofd werden voor goed spel, maar het scoren ontbrak en pech zorgde steeds voor nederlagen. Deze wedstrijd was dus niet anders.

Zaterdag 29 april 2017 –  Deze competitie is spannend. Er is geen enkel team dat met kop en schouders boven andere teams staat. Zo ook Laura Hopel Combinatie uit Eijgelshoven. Dit team stond gelijk qua punten met ons en had ook al wisselende resultaten geboekt. Wat wij wel al hadden ingeschat was dat deze tegenstander net zo sterk was als vorige week EHC. 

Op de 'thuis'velden van Sibbe werd tegen het sterke team van EHC/Heuts JO11-1 gespeeld. Even uw geheugen opfrissen.Dit was het team dat vorig jaar in de eerste ronde van de beker ons team nipt met 3-2 versloeg. Wat echter meer recent tot de verbeelding sprak was dat zij van het sterke Walram hadden gewonnen een paar weken geleden en daarmee als enige team in onze klasse nog ongeslagen was.

Het jaarlijks Groot-Eijsden Margraten toernooi werd afgelopen zaterdag gespeeld. Samen met de kameraden van J011-2 en JO11-3 reden we dwars door fietsende Amstel Gold race liefhebbers richting het terrein van BMR in Mheer. Een meer dan harde motregen zorgde voor natte tenues deze ochtend.  Onze jongens speelden tegen de overige J011-1 teams uit onze gemeente: Keer, SCG, BMR en SVME. De openingswedstrijd was tegen keer, waar vorig jaar nog in de finale van gewonnen werd. Lichtpuntje voor ons team was dat na 3 maanden knie blessure leed Daniel van Laar weer zijn eerste wedstrijd minuten maakte. Op papier waren we vandaag het sterkste JO11-1 team bij afwezigheid van VV Eijsden, maar ‘op papier’ geeft dus geen garantie…

Voetballen op gras, of erger, kunstgras? Met kicksen aan? haha. 

Dat is zo 2016! Voetballen in 2017 doe je met blote voeten in het losse zand. Copacabana-style.

Het team van de basisschool Heilig Hart uit Sibbe heeft het schoolvoetbaltoernooi van het heuvelland gewonnen. Na een spannende finale tegen de school uit Berg bleek SIbbe de sterkste. En natuurlijk verbaast dat de voetbalkenner uit Sibbe niet. Op 7 juni zal Sibbe mogen meespelen om het Limburgs kampioenschap voor scholen, in Nederweert.

Deze zaterdag was anders. Althans - een vreemde gewaarwording voor zowel spelers, trainer staf en ouders. Er kwam een einde aan een lange reeks ongeslagen zijn op het veld. De laatste nederlaag was een nipte beker nederlaag uit 21 september 2016 met 3-2 tegen EHC Heuts, en nu was het Hulsberg dat onze jongens over de knie legde.

De overwinning van vorige week tegen Bunde kon weer uit de boeken, omdat Bunde zich afgelopen week teruggetrokken had in onze competitie en daarmee stond de wedstrijdteller weer op 1 voor aanvang van deze wedstrijd. De Leeuw heeft op basis voorgaande uitslagen al laten zien erg sterk voor de dag te komen en wij vreesden vooraf een beetje dat we het erg moeilijk zouden krijgen vandaag.

De JO15-1 speelde zaterdag tegen vv Eijsden JO15-3. In de eerste helft werd Eijsden overklast, met een terechte 0-2 als ruststand tot gevolg. De ploeg was heer en meester in de eerste helft, waardoor vv Eijsden  er niet aan te pas kwam. Met combinaties sneed onze ploeg door de Eijsdener linies en zorgde in de eerste tien minuten na rust voor het meeste gevaar. Dean Herben had het vizier echter niet op scherp. Na twintig minuten wist Arne Engelen het net wel te vinden van de buitenkant.  Jammer. vv Eijsden verdedigde niet goed uit een corner, waardoor Femke Souren de bal opnieuw in kon brengen. De afvallende bal kwam perfect voor de voeten van Joep Bours, die vanaf de rand van het strafschopgebied knap raak schoot.

Een mooie frisse zaterdagochtend was het. Zonnetje scheen, dus prima voetbalweertje. Onze jongens traden aan tegen Bunde JO11-1 dat de eerste wedstrijden louter nederlagen had gekend en vooraf was er een beetje gemakzucht te bespeuren bij onze spelers die dachten het klusje wel even te klaren. 

Na meer dan drie maanden geen competitievoetbal werd het spits van de voorjaarscompetitie afgebeten tegen Rood Groen LVC ’01 JO11-1. Ons team van RKVVM/Sibbe JO11-1 is ongewijzigd sinds het kampioenschap in de najaarsronde 2016. De competitie was twee weken al begonnen, maar door blessures en afmeldingen werden de eerste 2 wedstrijden afgelast. 

Afgelastingen

Geen afgelastingen

Onze sponsoren

SV Sibbe webshop

Vriendenloterij

Lid worden?

Kom een keer vrijblijvend meetrainen! Vanaf 5 jaar, meisjes en jongens. Geef je op via:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

@SVSibbe volgen