SV Sibbe

Voetbalvereniging sinds 1938
Skip navigatie.

Wedstrijd programma

Programma container.

Mensen, wat hebben we weer een mooi weekend beleefd. Op allerlei niveau werd er gevoetbald, gevolleybald en gevoetvolleyd (en hoe schrijf je dat eigenlijk?).

Veel druppeltjes vlogen in het rond. Zweetdruppels, dat zeker. Maar voelde ik misschien ook enkele vreugdetranen of bierdruppels in de rondte vliegen? Wat maakt het uit. Zowel sportief als op de afterparty was het beach weekend een groot succes.

We willen onze sportvrienden van SEC bedanken voor de goede samenwerking, zoals ieder jaar weer. En natuurlijk alle vrijwilligers: organisatie, opbouw, afbouw, barmensen, scheidsrechters, bonnenverkopers, deelnemers, partyanimals en wie nog meer. Zonder jullie was dit niet gelukt.

Overigens, de velden blijven de hele zomer staan om te volleyballen. Dus als je als SV Sibbe lid een avondje wil (voet)volleyen, neem dan even contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een reservering en zeg dat je lid van Sibbe bent. Dan komt het goed.

Onze sponsoren

Vriendenloterij

@SVSibbe volgen

Lid worden

Ons voetbal